Dierenarts Lidy Peters

“Vanzelfsprekend zijn bij ons thuis dieren ruim vertegenwoordigd”

 In 1993 ben ik in Utrecht afgestudeerd. Met als differentiatie gezelschapsdieren. Sindsdien werk ik met veel plezier als dierenarts en ben ik ben lid van de werkgroep kattengeneeskunde.

Naast mijn studie en ook naast mijn latere werkende leven,  heb ik dressuur gereden tot aan het niveau van internationale proeven. Nu help ik mijn dochter met haar pony. Met mijn zoon zit ik geregeld langs de lijn bij zijn volleywedstrijden. En verder werk ik veel om en in ons  huis, samen met mijn man. Vanzelfsprekend zijn bij ons thuis dieren ruim vertegenwoordigd.

   Dierenarts Anne Christien Arts

   Ik ben in 2002 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht met de differentiatie gezelschapsdieren. Sinds mijn afstuderen heb ik in diverse gezeschapsdierenpraktijken in binnen- en buitenland gewerkt. Mijn speciale interesse gaat uit naar konijnen, knaagdieren en kattengeneeskunde. Daarnaast is chirurgie een van mijn passies en heb me daarin gespecialiseerd. Sinds september 2012 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Beuningen. Doordat we een klein team hebben, kunnen we makkelijk en snel communiceren. Ik vind het fijn om zo verschillende zaken te bespreken, zoals de overdracht van een dier, maar ook persoonlijke dingen.

   Ik houd van de natuur en ben daarom samen met mijn drie kinderen en man en twee katten in een huis met een grote tuin gaan wonen. Regelmatig maak ik een rit te paard. Recreatief paardrijden vind ik heel ontspannend.

     Assistent Elon Klein Gunnewiek (gediplomeerd als paraveterinair)

     Sinds 2015 ben ik in de praktijk werkzaam als paraveterinair. Naast de diploma dierenarts assistente (paraveterinair) ben ik vaak op mijn paard te vinden en beleef veel plezier aan mijn resultaten in de dressuur wedstrijden. Door mijn frisse blik ben ik een welkome aanvulling in het kritische team. Inmiddels heb ik mijn plek binnen het team gevonden en wordt mijn inbreng net als bij de andere paraveterinairen zeer gewaardeerd.

       Assistent Angeliek Teuwsen (gediplomeerd als paraveterinair)

        “De afwisseling, met dieren bezig zijn, eigenaren voorlichten en de goede band onderling maakt dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.”

       Mijn naam is Angeliek Teuwsen. Als kind heb ik altijd geroepen dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Na de middelbare school ben ik daarom meteen gestart met de opleiding Paraveterinair in Barneveld,
       waarvoor ik mijn diploma heb behaald in 2007. Daarna heb ik de cursus honden trimmen gedaan en mijn diploma hiervoor behaald in 2009.

       In 2008 ben ik begonnen bij Dierenkliniek Beuningen, toen nog Dierenartspraktijk de Heuve.
       De afwisseling, met dieren bezig zijn, eigenaren voorlichten en de goede band onderling maakt dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.

       Hiernaast ben ik ook enkele uren werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Puiflijk en help ik regelmatig mee bij Trimsalon Kynotrim met katten trimmen.

       Thuis is het ook een gezellige beestenboel met mijn lieve boomertje Misty, mijn 2 ondeugende poezen Buffy en Zoë en mijn 2 knuffelkonijnen Fritzel en Elmo.

        

         Assistent Mare van Baaijen (gediplomeerd als paraveterinair)

         “Vanaf het moment dat ik nog een baby was, waren er gelukkig altijd dieren om me heen”

         Al vanaf jongs af aan ben ik een dierengek geweest. Vanaf het moment dat ik nog een baby was, waren er gelukkig altijd dieren om me heen. Door de jaren heen heb ik muizen, hamsters, cavia’s, konijnen, fretten, ratten en katten gehad.

         Na mijn opleiding aan de helicon in Nijmegen ben ik vrijwel direct aan het werk gaan gegaan als paraveterinair. Nu werk ik alweer sinds januari 2011 bij dierenkliniek Beuningen. Het gevarieerde karakter van mijn werk zorgt ervoor dat hier geen dag hetzelfde voor me is. Ik assisteer bij de balie, de telefoon, maar ook bij operaties. Zelf heb ik dagelijks plezier van een lieve, overenthousiaste zwarte labrador, Boy, en een ondeugende Noorse boskat die Semmy heet. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen op onze praktijk!